Nytt i Pretty n' Love

Idag kom det nya saker i Pretty n' Love! Som ni nästan kan förstå är det blommiga, rosalila plagg - precis vad Pretty n' Love står för! Var dem prisvärda? Kanske inte. Var dem vackra? Kanske inte det heller, men jag är säker på att dem faller någon i smaken. 
B.Lawless
 

Rea i Film Theory och Dot

Nu är det rea i butikerna Film Theory och Dot, så passa på att köpa saker därifrån. Det ska jag göra.
B.Lawless

Ny butik - Callie's Picks

Det har kommit en ny vintage-butik till Starplaza vid namn Callie's Picks! Butiken består utav gamla favoriter som funnits i Starplaza innan. Temat på den första kollektionen kallas för Tartan Obsession, vilket betyder ungefär "rutigt besatt". Underbara kläder, måste jag säga! Jag är väldigt nöjd med denna butik.
Är ni? 
B.Lawless

Hot Buys November

Såhär ser nästa månads Hot Buys ut. Är kanske inte jättenöjd med kläderna, men tycker dock verkligen om nitar och höga Stella McCartney-klackar så dem längtar jag verkligen till! Dessutom är jag lite nyfiken på tröjan som gömmer sig under den rosa jackan.
B.Lawless
 

Makeuptutorial - Drag Queen

 
Jag tänkte börja med att berätta för er som inte hört, att jag har en youtube-kanal där jag gör makeuptutorials. Har fått ganska bra respons med 250 prenumeranter och över 12 000 visningar. Ni får gärna prenumerera på min kanal, för om ni gör det så kommer ni att hitta mina videos innan jag lägger upp dem här på bloggen.
 
Denna video gjorde jag för att, åh, har inte Drag Queens så otroligt häftiga makeups? Dem är så exklusiva och dramatiska, på något vis. Musiken är gjord utav Patti Smith. Har ni önskningar på nya makeuptutorials, kommentera!
B.Lawless

Vinnaren av Miss Stardoll World 2013 är korad!

Och vinnaren blev SweetSkyangel ifrån Nederländerna! Stort grattis till henne! Tvåa kom nikol_n och trea izabelach. Sveriges representant LiLo2an kom på 20:e plats, tror jag, och det är inte illa det! 
Vad tycker ni, blev det en värdig vinnare? 
B.Lawless

Nytt i StarDesign - 4

Det har nu kommit ett nytt plagg till StarDesign Mode! Denna gång är det en halsduk för 6 Stardollars.
Såhär ser den ut på nära håll:
B.Lawless

Nytt i Fantasy Hotels

Idag kom det nya saker till Fantasy Hotels, och självklart med skräck-tema. Jag anade att något liknande skulle komma idag. Sakerna kanske är lite dyra, men dem är exklusiva och lite utav klassiska samlarobjekt, dessutom - väldigt skrämmande! Nästan lite för skrämmande, om vi måste tänka på att det finns yngre medlemmar på Stardoll. För övrigt måste jag tillägga att skådespeleriet med allt blod och alla döda kroppar händer varje dag - levande varelser slaktas utan att godkänna det för att sedan hamna på McDonalds. Det är naturligt. Blod och halvdöda varelser är naturligt och borde inte vara läskigt. Jag har självklart fått en del favoriter, är galen i rokoko och antika möbler.
Här kommer dem: 
Ska ni köpa något?
B.Lawless
 
 

Spontant självporträtt

Det ser ut som att jag ätit något surt, but it's me! Funderar på att sätta en ny kategori på bloggen, och göra ett porträtt på valfri person, en gång i veckan. Vad tycker ni om det? Som ett speciellt sätt att hedra läsarna på!
Ritblogg HÄR.
Teckningsinstagram - violentsoap
B.Lawless

Bloggdesign under konstruktion

Ville bara klargöra för er att detta kanske inte riktigt blir den officiella bloggdesignen. Jag överväger att byta bakgrund, och genvägarna går fortfarande till StardollZerosv. Har lite finslipningar att fixa till. 
Men vad tycker ni än så länge? Ganska rosa, huh? 
Me like. 
 
B.Lawless

Kontakta oss

Här finns all information du behöver om du vill kontakta någon utav skribenterna. För tillfället finns det bara en skribent, grundaren utav Stardoll Rebels - B.Lawless.
 
För att skicka meddelande till henne på Stardoll - klicka HÄR
 
B.Lawless mejl:
[email protected]

Välkommen!

Välkommen till Stardoll Rebels!
Denna blogg drivs för tillfället utav B.Lawless, direkt ifrån StardollZerosv.blogg.se
 
En omstart.
Stardollzerosv har klarat sig i fyra år utan relativt stora kriser, och nu överger jag bloggen för gott för att börja om. Denna blogg kommer att i princip ha samma innehåll som zerosv, fast enligt mina regler! Bloggen kommer alltså bli lite mer personlig och den kommer att handla om mode, åsikter, interiör och nyheter! Helt enkelt mina perspektiv kring Stardoll.com. 
 
Är det något ni undrar över, så fråga bara!
 
Ps. Den gamla chattboxen kommer att finnas kvar ifrån zerosv, så vad ni skriver i den kommer ni också att kunna läsa här! 
B.Lawless

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0
Frangipani Flower