Köp ss-medlemskap eller Stardollars och få en gratis frisyr.

 
 
Ja. Om ni köper Superstarmedlemskap eller Stardollars får ni denna exlusiva frisyr gratis. 
Är det värt det tycker ni? 
 
/Blew_
 

Nya ögon, näsor och munnar för Superstars!

 
 
 
Titta!
Det har kommit nya anletsdrag till skönhetssalongen! Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan skrev om något liknande, att de dåvarande superstargrejerna i skönhetssalongen skule bytas ut mot nya. Det har nu skett! Jag tycker att allting var otroligt välskapat och detaljerat, speciellt näsorna! Detta får många pluspoäng från mig, och nu kan ju jag och alla andra ickesuperstars använda de ögon och munnar som förr bara var till för superstars förut. Självklart hade jag helst velat att också kunna använda de nya sakerna, men det är såhär det är. Jag undrar om något liknande kommer ske med håren? 
 
Vad tycker ni om detta?
 
/Blew_

Chanel Decor Tribute

Vi har fått ny Chanel inredning!
Är det bara jag eller är våningarna lite.. tomma? Hade dem brist på fantasi och kom inte på några mer saker? För jag ser väldigt få prydnader och lite mer hade väl inte kunnat skada.
Nåväl, i det stora hela var sakerna riktigt snygga.

//LadyElvira99

Vem är jag egentligen?

 
Jag tror att allt man gör innehåller iallafall ett litet fragment av vem man är. 
När ni håller på i skönhetssalongen, hur tänker ni när ni kombinerar olika ögon, näsor, smink och hår? Tänker ni på er själva, hur ni känner er för tilfället, eller tänker ni inte alls? Det är intressant, tycker jag, med det här hur olika människor funkar i huvudet. 
Varje ansikte jag skapar har någonting att göra med mig själv. Jag gillar det, det ger mig en märklig slags trygghet, att kunna skapa så många olika utseenden och ansikten, och allt jag skapar är på något sätt en del av mig. Det gör att jag på något sätt kan hitta mig själv lite, jag menar vem är jag egentligen?
Jag vet inte om ni klänner så, eller om era medolls är jättepersonliga, eller om de inte är det. Jag tror det är mycket upp till en själv. Blew_ är en del av mig, eftersom varje sak som tillhör henne, varje del av hennes utseende kommer från mig och det jag ser och uppfattar omkring mig, både i verkligheten och runt om på Stardoll och internet. Det kanske låter märkligt, men så tror jag. Jag brukar anpassa Blews utseenden efter hur jag mår och tänker. 
Allt jag skapar innehåller någonting av mig. Det gillar jag.
 
/Blew_
 
 
 

Nytt i PPQ - Atropa Belladonna!

 
 
 
Till Starplaza har en ny kollektion med PPQ kommit, som heter Atropa Belladonna. Den innehåller både kläder (såklart), några accessoarer, tex solglasögon, och växter. Den känns som en klassisk PPQ-kollektion med långa böljande klänningar och även ett par kortare. Helt överlag tyckte jag kollektionen var helt okej, men om jag hade haft råd hade jag inte köpt något. Jag tycker inte riktigt om formerna på plaggen, det plagg jag tycker om mest blir nog Buttoned Long Gown, men jag tyckte även om väskan fylld med blommor. Jag tycker att Buttoned Long Gown hade varit vackrare om det där, vad ska jag kalla det, bältet inte hade suttit tvärs över nyckelbenen. 
 
Här kommer några bilder på PPQ i Stardoll och irl:
 
 
 
Stardolls verision av den lila klänningen är lite ljusare än den irl, men det kanske beror på ljuset. 
 
/Blew_
 

Min första Stardoll-Graphic?!

Jag har försökt, men har aldrig lyckats fixa den där typiska bilden med samma "grafik" som Stardoll gör. Jag hittar verkligen inte funktionen som gör att man ritar och samtidigt markerar i Photoshop. 
Så jag gjorde på mitt egna sätt och jag är faktiskt nöjd med mitt arbete! 
Jag kommer nog inte att fortsätta på denna bild, det blir för avancerat för mig. Tyvärr, hehe! 
 
Vad tycker ni? 

Xoxo B.Lawless

Juni Hot Buys

 
//LadyElvira99

Nytt i Velvet Orchid.

 
 
 
Jag tycker då att denna kollektion är lik de som redan varit. Det är så mycket som har blivit så väldigt enformigt, i Starplaza. Det är väl kanske för att varje affär har sitt egna tema och det kan ju vara både en fördel och en nackedel. Jag finner ingenting i denna kollektion otroligt-superduper-intressant. En del saker känns ganska tacky, medan jag föredrar andra. Sedan kan ju jag också vara ganska svår att nöja till 100%. 
 Men vad tycker ni?
 
/Blew_
 

Nytt i Callie's Picks - Seeing Spots!

 
 
 
 
 
 
Som ni ser har det nu kommit en ny kollektion till Callie's Picks i Starplaza. Kollektionen heter Seeing Spots.
I min åsikt är detta den kollektion jag tycker minst om. Allting känns väldigt "vanligt", den var liksom inte särskilt speciell eller uppeseendeväckande, men det är ju bara min åsikt. Jag tänker därför inte heller köpa någonting. Sedan kostar ju nästan allting stardollars. En av anledningarna till det är att de som är icke-Superstars ska lockas till att köpa Superstarmedlemskap. Det tjänar Stardoll pengar på. 
 
Jag hade helst velat att Stardoll skulle vara mer för alla, och att mer saker skulle kunna vara tillgängligt för de som inte vill köpa (eller tjäna stuffpointpoäng) Superstarmedlemskap. En sak jag har tänkt på är att det skulle vara roligt om alla Superstarhår blev till icke-Superstarhår, och att det då istället kommer nya hår till bara superstars. Samma sak med ögon och munnar, det hade varit kul. 
 
/Blew_

Help Me!

 
 
 
Goddag kära bloggläsare of Stardoll&Beyond!
Som ni kanske, möjligtvis märkt har jag, Blew_, varit ganska oaktiv på bloggen. Detta är då, till störst del för att jag just nu är i en irriterande och jobbig fas i mitt liv där jag bland annat har total inspirationsbrist vad gäller en hel del. 
Alltså även bloggandet. Jag har liksom ingen aning om vad jag ska göra eller skriva här! Detta är absolut ingenting jag valt och det är därför jag skriver detta. Så skulle ni då, våra kära bloggläsare, som läser denna blogg, möjligtvis hjälpa mig och tala om för mig vad ni vill att jag ska göra! Vad vill ni se, vad vill nu läsa?
Hjälp mig, för jag kommer inte på någonting!
 
Tack.
 
/Blew_

B.Lawless - Dagens fråga!

Idag fick jag denna fråga i ett chattrum:
"Är du seriös med din outfit?"
SOM FAN ATT JAG ÄR! ♥ JAG ÄR SOM JAG ÄR OCH DET KAN INGEN ÄNDRA PÅ!! 
 
Det som skadar mig mest med denna fråga är att folk have the guts to ifrågasätta mitt sätt att vara på, min stil, och vem jag är, tillslut. Dessutom, vad är det för fel på somliga inom kategorin i DAGENS UNGDOM att ifrågasätta någon som VÅGAR sticka ut en liten gnutta? Någon som hittat sig själv efter år av tvivel, någon som bara vill vara den hon vill? 
Jag har bara ett ord till er som inte kan acceptera folk som vill vara sig själva och inte något litet mainstreamt troll (beklagar mitt ordval, kan inte uttrycka mig trevligare efter denna kommentar) som bara vill vara provokativ.
 
Det enda jag kan göra nu är att fortsätta lyssna på The Vaccines och återgå till mitt normala liv. 

 
PS. Har förövrigt köpt lite mer medlemsskap, så att jag kan sälja mina gamla Hot Buys saker. Mycket trevligt! Hehe. Ha det jättebra, you guys!! ♥
 
Xoxo B.Lawless
 
 

Nytt i MS.TQ!

 
 
 
Nytt har kommit till, MS.TQ. Jag tyckte bäst om håren på första sidan, speciellt Violet Base Hair och Velvet Curly Extension. Vad tycker ni?
Jag undrar vad MS.TQ står för, vad tror ni?
 
/Blew_
 
 

Barbie StarDesign:

 
Man har ju fått sidouppdrag av Barbie Style Club, och nu var uppdraget att designa en T-shirt eller ett linne i Barbie StarDesign:
 
 
I Barbie StarDesign kostar de 50, 40 och 60sc, medan de kostar 6, 4 och 8 sd i den vanliga StarDesign Mode, så passa på att designa massor av T-shirtar och linnen under den tid denna fördel finns kvar! Det ska jag göra! 
 
 
/Blew_
 

Nytt i Riviera!

 
 
 
 
Till Starplaza har det kommit en ny kollektion till Riviera.Till min stora förvånad innehöll kollaktionen badkläder! Hehhuheuhehaheu. Nej, men det mesta var väl helt okej. Lite märkligt var det ju ändå att blomkransarna här kostade 14 och 12sd medan man förut kunde köpa nästan likadana i Pretty n'Love för vad var det? Fyra och tre sd? Men vad tyckte ni om denna kollektion? Hiss eller diss? 
 
/Blew_
 
 

Nytt Smink i Transform



//LadyElvira99

3 FÖR 2

 

Vi har fått "3 för 2" i starplaza nu!
Här nedan kan ni se vilka affärer det gäller...


Om det är några saker ni vill ha, så är tiden nu för att köpa dem!


//LadyElvira99
 

Nytt i Film Theory


Två våningar i Film Theory inspirerade efter Disney filmen Maleficent.
Filmen har premiär 28maj, vilket är snart.

Tänker ni se filmen? Tänker ni köpa något?

//LadyElvira99
 

Callie's Picks, Boho Chic

Kollektion nummer 15 med boho chic inspirerade kläder.
Sjalar, jeanstyg, halsdukar, bylsiga tröjor, sandaler och stora brillor är några kännetecken här.
Ska ni köpa något kanske?


//LadyElvira99

Tre nya klänningar i Young Hollywood från MET-Galan!

 
Tre nya klänningar har kommit till Young Hollywood, med inspiration direkt från MET-Galan som var igår.
 
 
 
Från vänster: Naomi Campbell, Liu Wen och Georgia May Jagger. 
Min favorit var den Liu Wen bar, den som i Starpöaza är ljusrosa men i verkligheten var grön. Jag tänker dock inte köpa den, hehe. Det roligaste med affärer som denna är att man kan se hur plaggen ser ut i verkligheten, tycker jag.
Ska ni köpa någon av klänningarna? Tycker ni om dem?
 
/Blew_
 

Nytt i Young Hollywood



//LadyElvira99

Grattis Audrey!

 
 
Idag, den fjärde maj, skulle Audrey Hepburn ha fyllt åttiofem år. Ovan är en bild där jag försökte efterlikna henne. Hehe. Hon var en skådespelerska och modell och född nittonhundratjogonio och hon dog i januari 1993. 
För mig och många andra är hon en stil-ikon. 
 
Här kommer några saker jag skulle kunna tänka mig henne ha på sig:
 
 
 
/Blew_
 
 
 

Nytt i Evil Panda - Tokyotema!

 
 
Nytt i Evil Panda och det är Tokyo-tema! Det var inget för mig, men jag tyckte att Anime Skirt var ganska fin.
Vad tycker ni?
 
/Blew_
 
 

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0
Frangipani Flower