Nytt i Other World.

 
 
 
 
En ny sida med saker har kommit till affären Other World!
Såklart är det fantasytema, men denna gång har det kommit hår, som i Tress Up. Det tyckte jag var kul, för särskilt jättedyra var de inte heller även att alla tyvärr var för stardollars. Sen kom det alvöron också som var nytt. Jag tykcer att överlag var kollektionen helt ok. Ingenting skulle jag ha på mig till skolan iallafall.
Vad tyckte ni?
 
/Blew_
 
 
 

Lite funderingar.

 
 
 
 
Visst är det märkligt att bakom varje medoll på Stardoll finns en person. Det är inte alls märkligt, kanske du tänker, men det är ändå det, tycker jag. Även att många nu för tiden har liknande stilar och samma åsikter, är alla ändå helt olika personer med egna egenskaper och någonting som är speciellt för just en själv. 
Det är ju också märkligt hur lite man igentligen vet om folk, både på Stardoll och i verkligheten.
Kan man dömma någon efter klädstil? Tycker ni det?
Kan man bara genom att titta på personen eller medollen få en bra bild av hur personen i frågas personlighet ser ut?
 
Vad tror ni?
 
Det är intressant tycker jag, hur människors tankar fungerar och jag tror att bakom medolls finns ändå någon tanke. Den behöver inte vara en mästerverkstanke, men bara någonting litet, en bild av hur man vill att det ska se ut. Och det brukar jag tänka på när jag tittar runt i folks sviter. "Vad tänkte hon/han på när personen skapade detta rum och satte ihop denna outfit." För någonting var det, någonting litet, eller någonting stort, det varierar från person till person. 
 
Med sin medoll kan man uttrycka sig själv och det tycker jag om. 
 
/Blew_

Starcoin-outfits.

 
 
1.
Blus: Voile 76sc
Tunika: Wild Candy 128sc
Kjol: Voile 87sc
Skärp: Voile 43sc
Diadem: Voile 35sc
Skor: Voile 76sc
 
2.
Kofta: Wild Candy 105sc
Klänning: Wild Candy 150sc
Kjol: Voile 76sc
Skärp: Apres Ski 41sc
Diadem: Apres Ski 52sc
Skor: Voile 52sc
 
/Blew_

Ny affär - Subcouture.

 
 
Ännu en ny affär har kommit till Starplaza och den heter Subcouture. Affären är bara öppen under 48 timmar och under den tiden kommer två speciella plagg att dyka upp, som bara kommer att kunna köpas av superstars under två timmar. 
Jag tycker kollektionen var helt okej, vad tycker ni? 
 
/Blew_
 

-

 
 
Kläderna kommer ifrån lonavacker som lånade ut sin garderob. 
Tack!
 
Vilken gillar ni mest? Jag blev nöjd med alla tre. 
 
/Blew_

Ny affär - Furry Friends!

 
En ny affär har kommit till Starplaza som heter Furry Friends.
 
 
 
 
Det är tre sidor men djuren på den tredje har funnits förut. De nya djuren är huvudsakligen katter och hundar, men det har också kommit en panda. Jag tycker att djuren var väll söta och att det var en trevlig kollektion om man kan kalla det så. 
 
/Blew_
 
 
 
 

Huset

 
 
 -Simon! Vrålade jag, men han förblev tyst. Jag kände att paniken började komma. 
Jag ställde mig framför honom så att liken blockerades ur hans synfält. Jag la mina händer på hans axlar och ruskade honom lätt. Hans pupiller vidgades och sen sjönk de ihop till små små svarta prickar för att sedan återgå till normal storlek. Han inhalerade och grep tag i mina armar. Han skakade och jag visste inte vad jag skulle göra.
-Ayla...Vi måste ut, jag, jag måste ut! Han slingrade sig loss ur mitt grepp och sprang ut. 
Jag sprang efter och samtidigt tappade jag ficklampan, men jag stannade inte för att plocka upp den.
Väl utanför satte sig Simon ner med ryggen mot huset. Han lutade ansiktet mot knäna. Det regnade inte men en lätt dimma fanns fortförande kvar. Granarna runt om huset var höga och verkade omringa oss i en slags cirkel med huset som mittpunkt. Jag lade märke till att det fanns två fågelholkar på två av granarna som stod bredvid stigen vi kommit ifrån. Det kanske inte hade varit något märkligt med fågelholkar, men dessa var inte som vanliga fågelholkar. Inbrända i dem fanns samma runor som på husets väggar och som på liken. Och de hade horn fastspikade i sig. Jag tvingade blicken bort från fågelholkarna och till Simon istället. Jag satte mig bredvid honom.
-Simon, vi, vi borde gå tror jag. Jag vill inte vara här. Viskade jag och kastade en ängslig blick mot huset.
Han ställde sig upp och såg in i skogen. Jag blundade, men öppnade genast ögonen igen eftersom jag direkt såg de tre människorna i huset sitta och krama varandra.
Vi började gå genom skogen i tystnad. Träden verkade böja sig ovanför oss för att blockera himmlen.
 
När vi tillslut nådde vägen där vi hade svängt in i skogen stannade Simon. Han såg mig i ögonen. Han var otroligt blek och han darrade fortförande. 
-Ayla. Min pappa är död. Sa han tyst. Jag rynkade ögonbrynen.
Han hade aldrig nämt någonting om hans pappa förrän nu och jag undrade vad han skulle säga. Innan jag hann säga något fortsatte han att prata.
-När jag var sju år gammal började han bete sig konstigt. Han började darra och drömma mardrömmar. En gång hörde jag han berätta för mamma vad det var han drömde om och det var människor med klor och hjorthorn. 
Simon svalde och kämpade för att hålla rösten stadig. 
-Han började se konstiga saker och han blev rädd för att sova. Han började prata med sig själv och han vägrade gå ut. En dag när mamma jobbade sent kom jag hem från skolan...
Han släppte meningen för han kunde knappt hålla rösten stadig.
-Jag gick in på uppfarten och så hörde jag pappa skrika. Jag började springa, men först kunde jag inte få upp dörren. När jag tillslut fick upp den sprang jag in i sovrummet och hittade honom.
Simon sänkte blicken. Han svaöde och såg mig i ögonen.
-Pappa hade också fått hjorthorn.
 
Simon
Jag såg Aylas ansikte när mina ord sjönk in. Hon såg först förvirrad ut men sedan såg hon rädd ut. 
Jag mindes dagen klart och tydligt. Jag var på väg hem från skolan och jag var jättetrött, för jag hade sovit dåligt, pappa hade vandrat omkring i huset hela natten och pratat med sig själv i ett främmande språk. När jag gick in på uppfarten utanför mitt hus hade det börjat mörkna och det var då jag hörde skriket. Jag sprang upp för trappan och kämpade med min nyckel och låset till dörren. När skriket tystnade fick jag upp dörren och jag störtade in i huset. Alla möbler var omkullvälta och på väggarna hade någon ritat upp mönster som jag då inte visste att de kallades runor. Jag hittade pappa i hans och mammas sovrum ihopkurad till en liten boll i hörnet. Hans ansikte var nedvänt och ur hans huvud stack två hjorthorn upp.
 
Ayla
Jag visste inte vad jag skulle säga så jag slog armarna om honom. Efter några sekunders tvekan kramade han mig tillbaka.
 
Del två av berättelsen som jag kallar Huset, vad tycker ni hittills?
 
/Blew_
 
 

Nytt i Callie's Picks, No.12

 Kollektion 12 i Callie's Picks har släppts ut.
 
Mycket pastell-, vårfärger här. Våren verkar ha kommit till starplaza nu!
Gillar ni något plagg speciellt?
 
//LadyElvira99

Starcoin-outfit

 
 
Tröja: Rio 50sc
Kjol: Voile 87sc
Tights: Decades 61sc
Skor: Evil Panda 58sc
 
Det var ett tag sen jag gjorde en sånhär. 
 
/Blew_

Gömd Butik: The Pirate Fairy

 
Klicka HÄR för att få sakerna i provrummet i starplaza!
 
 
Källa: USD
//LadyElvira99

Gratis byxor och två klänningar

 
♦ Gå till proxyn: www.proxoin.com/ eller dontfilter.us/
♦ Sök efter stardoll.com
♦ Logga in.
♦ Klart! Logga ut och stäng ner sidan, kläderna finns nu i din svit.
 
 
 
Källa: USD
//LadyElvira99

Nytt i It Girls!

 
 
Nytt har kommit till affären It Girls i Starplaza. Det ät somrigt och det känns ganska bra eftersom sommaren, för min del, är efterlängtad. Men Miuccia Sweatshirt är väldigt lik en gratiströja som finns i Starplaza:
 
 
Den till höger kostar 0sc och den till vänster kostar 160sc.....
Jag tycker inte att det är värt pengarna. Vad tycker ni?
 
/Blew_

-

 
 
 
Förlåt för att jag inte publicerade något inlägg igår. 
Kläderna kommer från Cool_tea, tack så mycket!
 
/Blew_
 

Hot Buys April



//LadyElvira99

Nytt i Super Supreme

Nya små dockor av kändisar i Super Supreme.
Det nya med denna gången är att det är bobbleheads - att huvudena rör sig.
Som med LE så är dessa i begränsade upplagor, så om det är någon docka ni gillar, tveka inte, för den kan snart vara slut i lager!
 
//LadyElvira99

Huset

 
Första gången Simon och jag träffades var den sjunde maj när vi var sju år gammla eftersom vi båda fyllde år den dagen. Simon flyttade ut till den lilla håla som jag då älskade, med sin mamma. Ända sen den dagen har vi varit i princip oskiljaktiga. Nu, åtta år senare kan vi fortförande prata om nästan allt med varandra. Det ända undantaget var hans pappa som var död. När och hur visste jag inte, men det pratade vi inte om. 
Han brukade säga "Det är du och jag Ayla, mot världen." Ibland var vi tre stycken och ibland fyra vänner, men i grund och botten var det alltid Simon och jag som höll ihop. 
 
Det var en dag, på Påsklovet. Det regnade och det var dimmigt ute även att det var april och inte november. Simon och jag båda älskade Pinterest och det var därifrån vi först fick ideen att utforska ödehus. I början kändes det omöjligt att hitta några gammla ödehus där vi bodde, men efter en del efterforskande visade det sig att skogarna runt omkring där vi bodde var en skattkammare. Så Simon och jag släppte de där andra vännerna.
 
"Amen ska ni inte hänga med, snälla det blir askul!" Brukade de säga. "Nej, vi ska ut i skogen." Brukade vi svara. Till slut tröttnade de och det blev bara Simon och jag mot världen igen.
 
"Titta Ayla, det här stället verkar bra. Det är inte supergammalt heller." Simon låg på mage i min säng och tittade på Apple-laptopens skärm. Jag hasade över till sängen och dunsade ner bredvid honom. "Joo, det ser bra ut. Ska vi dit imorgon?" Frågade jag och vände mig om så att jag låg på rygg.  "Varför inte nu?" Svarade han och petade mig i magen så att jag vred på mig som en fisk. "Jag vet inte. Jag hade ju nästan uppnåt Nirvana" Svarade jag och petade honom tillbaks i magen. Det var ett skämt mellan oss, vi hade testat en hel del religoner och vi tyckte båda om Buddhismen mest, men varken jag eller Simon orkade fasta eller bli munkar. Han flinade och svarade att det var synd för mig och att vi skulle ut. Han packade ner sin kamera och jag min och vi klädde på oss regnkläder. "Mamma, jag och Simon går ut. Jag har inte med mig min telefon, hejdå!" Ropade jag och stängde dörren innan hon hann svara. Simon som var en excellent kartläsare visste exakt var vi skulle så jag följde efter honom. Han hade luvan nedfälld så hans vitblonda hår blöttes ner av regnet som fortsatte falla. 
 
Huset var större än vadvi väntat oss men det var intakt och vi gissade att det var byggt under tjugo eller trettiotalet. Men det såg stadigt ut. Regnet hade slutat falla och istället låg en tunn knähög dimma på den blöta marken. Huset var stort och mörkt Förr hade det varit blått men nu var det mörkgrått. "Ska vi?" Frågade Simon och pekade mot dörren. Jag stod kvar. Jag var kall. Någonting var otroligt bekant över huset. Inte på ett bra sätt, det var som om det kom från en läskig barndomsdröm och skräcken från den fortförande angrep min hjärna. Simon öppnade dörren som stod på glänt och vinkade åt mig att komma. Jag gick stelt mot dörren. Jag kastade en orolig blick upp mot fönstrena, men de förblev svarta. Jag kände mig iakttagen. "Ayla, är du okej?" Frågde Simon som hade fått en orolig rynka mellan ögonbrynen. "Ja då." Svarade jag och gick in i huset. Jag tände ficklampan och svepte med den kring rummet. 
 
Vi båda tystnade när vi såg hur rummet såg ut i skenet av våra ficklampor. Det skulle sett normalt ut om möblerna hade stått up och varit hela. Och om de inte skulle varit fläckade med blod. En av sofforna var isärdragen i två delar och kuddstoppningen låg mörkbrun och utspridd över rummet. jag lade märke till konstiga symboler på en av väggarna. De såg ut som runor, men snirkligare. Simon gick i tystnad in till rummet bredvid. Jag tittad upp mot en trappa som ledde till husets övervåning. Mörkret sträckte ner sina armar och drog mig till sig. Jag vandrade upp för trappan och in i det första rummet till höger. Synen som mötte mig gjorde mig mållös. 
 
De tre liken hade fått sina händer förvridna i märliga vinklar, men deras armar var ändå ihopslingrade i varandra som om de kramades. De satt i fosterställning alla tre, förutom med armarna eftersom de höll om varandra. Det var en man och en kvinna och ett barn. Huden var ganska grå och de hade varit döda ett tag. De var fastknutna i varandra med ett tjockt rep och i deras kroppar var snirkliga former och runor inristade. Men det läskigaste var hjorthornen som var inpressade i deras skallben. Munnarna var öppna på dem alla tre och ögonhålen gapade tomma.
Jag hörde inte Simon förrän han stod bredvid mig.
"Simon" Sa jag och vände mig mot honom. Men hans bleka ansikte var ännu blekare än vad det brukade vara och han hörde mig inte. "Simon!" Ropade jag, men hans ögon hade borrat fast de tre hornbeklädda liken.  
 
 
Ja ni. Det var första delen på en ny berättelse, vad tycker ni? 
Det är lättare att skriva läskiga märkliga saker. 
/Blew_

-

 
Kläderna kommer från Babel456! Tack så mycket för utlånad garderob.
Vilken gillar ni mest?
 
Imorgon ska jag börja på en ny berättelse, så då bli det lite mer variation på inläggen hehe. 
Den får bli läskig, men inte på samma sätt som Gestalten tror jag.
 
/Blew_

-

 
 
 
 
Kläderna kommer från Coolgirl681. Tack så mycket!
 
/Blew_
 

Specialerbjudande

Nästa gång du toppar upp med superstar medlemskap eller köper mer stardollars får du denna Miley väska.
Till söndag, 23 mars har ni på er med detta erbjudande.

 

 
//LadyElvira99

Nytt i Nelly

 
//LadyElvira99

-

 
 
 
 
 
 
 
 
Min favorit av dessa blir outfit nummer 3 på bild nummer två. Vilken gillar ni mest? Förövrigt tycker jag inte om ordet "outfit", men jag kommer inte på någon bra synonym för tillfället.
Kläderna kommer förresten från Bella-145! Tack!
 
Jag tänkte förresten börja på en ny berättelse snart, men jag vill bara skriva när orden kommer automatiskt. Så berättelsens delar skulle inte då komma varje dag, eller exakt två gånger under veckan på bestämda dagar utan när jag kan och hinner skriva. Låter det bra?
Jag hoppas det, för skriva vill jag, men inte under pressen att känna "åååhhh nuu måste jag hitta på något!" .Det blir inte lika bra då, jag tror ni förstår vad jag menar. Jag blir jätteglad av alla fina kommentarer förresten, de gör ju att jag vill skriva! ♥♥
 
Jag hoppas att ni tycker att det är okej om det där med hur berättelsen skulle publiceras och att ni inte blir jätteledsna av att det blev lite personligt när jag skulle förklara det och att det inte direkt hade med Stardoll att göra. 
 
 
/♥Blew_
 

-

 
 
Ovan: LovisaDanceStar
 
 
Ovan: Vijolblomman
 
Tack så mycket för utlåning av kläder och garderob!
Att det är så många som vill låna ut gör mig glad! Jag ska hinna med att göra alla under veckan.
 
/Blew_
 

Nytt i Rio

Denna kollektionen var en mix för mig.
Några amazing plagg och några ...inte så amazing. Blandade känslor har jag om detta, hehe.
Men det bra har övertag och i slutändan gillar jag denna kollektionens helhet faktiskt.
Vad tycker ni?
 
 
//LadyElvira99
 

-

 
 
 
 
 
 
Kläderna kommer från lovelink! Tack så mycket! 
Vilken gillar ni mest?
 
/Blew_

PPq i verkligheten del 2

 
 
 
 
 
Det fanns ju fler såklart, men jag gjorde bara dessa. 
Bildkälla: http://www.christopherdadey.com/pages2/ppq_aw13.htm
 
/Blew_
 

Nytt i Kitsch

Lite ny inredning i Kitsch.
Jag gillar interiören och sedan ett fåtal andra saker. Annars var denna kollektionen inget för mig ;)
Men vad tyckte ni?

 
//LadyElvira99

-

 
 
 
Tack så jättemycket till lady-louie som lånade ut sin garderob till detta inlägg.
Vilken tycker ni om mest?
 
/Blew_

Ny design på kontrollpanelen!

 
Utseendet på Stardolls huvudsakliga kontrollpanel som varje medlem har, har fått en rejäl uppdatering.
 
 
Från ljust rosa till svart, vitt och lila. Jag tycker att det blev mycket snyggare såhär måste jag säga. Hur det är att använda vet jag inte riktigt ännu.
Men vad tycker ni?
 
 

/Blew_

Del 8, slutet.

 
Trettonde April
 
Jag vaknade av att Emelie ryckte mig i axeln. 
-Sylvia! Vakna! Sa hon och skakade mig. 
-Ja, ja vänta.
Svarade jag trött eftersom jag faktiskt sovit oavbrutet hela natten. För en gångs skull.
Jag satte mig upp i sängen och såg på Emelie som kröp upp bredvid mig. 
Hennes blonda hår stod åt alla håll och hennes unga ansikte lyste mer än vad det hade gjort på flera månader.
Att berätta för henne om pappa var det svåraste jag någonsin gjort. Hennes reaktion hade varit att tyst börja gråta och krypa ihop i fosterställning i mitt knä. Hon slutade prata helt ett tag, men nu pratade hon igen, även att det fanns stunder då hon blev tyst och bara satt och betraktade luften. Att hon alltid hade sällskap tror jag var bra för henne. Emelie och Louise var numera oskiljaktiga.
-Tror du mamma kommer, tror du det? Viskade hon till mig. 
-Kanske, jag vet inte. Hoppas inte för mycket. Sa jag och kramade hennes hand. 
Emelie fyllde sex år idag och mamma hade skrivit om att kanske åka hit med tåg över dagen. George var i Tyskland för tillfället och det var sällan vi fick brev från honom. 
-Jag hoppas hon kommer. Viskade Emelie till mig.
-Ja, det hoppas jag också. Svarade jag och strök henne över kinden. 
 
Dörren till mitt rum slogs upp och där stod Louise. Hennes vilda hår omringade ansiktet i en gloria och hennes ögon fick henne att se smått galen ut.
-Kom Emelie kom! Ropade hon och ut tillsammans med henne sprang Emelie. 
Jag satte mig upp i sängen och efter någon minut ställde jag mig upp. Jag gick för att ta ner mörkläggningsgardinen. Solljuset strilade in genom fönstret och jag kände värmen av den. 
Jag kände ett styng av saknad. Både av mamma, George, men speciellt efter pappa.
Jag klädde snabbt på mig och begav mig ner till frukosten där Sarah stekte pannkakor dagen till ära. 
Senare skulle några andra av Emelies och Louises kompisar komma och fira födelsedagen. 
-Paul kommer tillbaka idag. Sa Harry och såg forskande på mig.
Jag kände hur färgen steg på kinderna, så jag vände mig bort från honom.
-Jaså. Svarade jag och låtsades som om jag inte visste om det.
Faktum var att jag hade räknat ner, dag för dag.
 
Ungefär klockan tio på förmiddagen knackade det på dörren. Emelie kastade sig mot den och slog våldsamt upp den. På andra sidan stod mamma. Hon och Emelie omfamnade varandra. Jag sprang dit och kramade om dem båda. Det var ungefär fem månader sedan vi hade setts senast. Alla känslor vällde över mig på en gång och jag började gråta. Men det kändes okej. Det kändes till och med bra. Speciellt när jag upptäckte att både mamma och Emelie grät också. 
 
Vid femtiden
 
Sarah och mamma satt med Louise och Emelie i vardagsrummet och pratade så jag passade på att gå ut. Luften var alldeles klar och solen sken. Jag passerade alla husen på gatan och medan tittade jag på krokusarna i rabatterna. Jag tänkte på Paul. Jag saknade honom också, men inte på samma sätt som jag saknade mamma och pappa. Saknaden efter honom var varmare på något sätt, medans den efter pappa var smärtsam. Jag gick till floden och bron där jag stått den dag då jag fått veta att pappa dött. Det blåste lätt och ljudet av vattnet dämpade hans steg. Jag märkte honom inte förrän han var precis bakom mig. 
-Hej Sylvia. Sa han och såg på mig med sina intensivt blå ögon. Han log.
Och jag började också le. Hela mitt ansikte sprack upp i ett brett leende. Han öppnade sina armar och jag gick utan att tveka för att möta kramen. Det kändes underbart att ha hans armar omkring mig. 
Solens sista strålar värmde oss och i ljuset av vårsolen kysste han mig.
 
 
Jaha. Det var det. Så blev slutet, jag hoppas att det blev bra och att ni tycker om hur det blev. Det var svårt att skriva om kärlek för jag blir lätt så generad (det är nog något medfött) av att skriva om det haha, men men, jag är nöjd. 
Vad tycker ni?
Nästa berättelse blir nog läskig igen. ;-)
 
 
 
/Blew_
 

-

 
 
 Kläderna ovan kommer från lakrits_julia! 
 
 
Kläderna ovan kommer från hannah.iwc!
 
Jag måste säga att det är jätteroligt att så många vill låna ut sina garderober, jag upskattar det verkligen! 
Tack så mycket!
Fler av dessa inlägg väntar på att få bli publicerade. 
 
/Blew_
 

Nytt i Callie´s Picks

Lite Gaga-crazy i denna kollektionen av Callie´s Picks.
Inget som riktigt fångar mitt intresse denna gången...vad tycker ni själv?
 
//LadyElvira99

Del 7

 
Paul ledde mig in i hans hus. Det var svagt upplyst av gaslyktor. Vi droppade regnvatten ner på det blanka trägolvet. Han hjälpte mig av med den dyngsura regnkapan och sedan tog han av sig sin. Under hade han uniformen. Jag kände ett styng av sorg i mig. Både för pappa och för att jag kanske också skulle förlora Paul. 
-Kom, jag ska se till att du blir torr så kan vi prata sedan. 
Hans unika avläsningsförmåga måste ha vetat att det var någon som dött för en halvtimme senare när jag satt torr och med en kopp te i händerna frågade han vem det var.
-Pappa. Var det enda jag kunde få fram.
Jag kämpade för att inte börja gråta igen, men min underläpp darrade redan och en tår brottades klart med mina ögonfransar och sprang ner för min kind.
-Det ät okej att gråta. Det är helt okej. Sa Paul och tog min ena hand. 
-Jag fick ett brev från mamma imorse där hon berättade... Jag tappade tråden.
-Hon berättade att pappa har dött, han dog av en av bomberna. Hon vill inte att jag ska komma tillbaka till London ännu. Hon bor hos mina kusiner. Jag lyckades få ur mig centralinnehållet innan jag bröt ihop igen.
Paul la sin arm runt mina axlar och jag ställde ifrån mig tekoppen på bordet och kröp ihop i en liten boll på soffan. 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ungefär en månad senare
Mitten av mars
 
Mitt huvud kändes klarare än på länge där jag gick mellan Gabbs och Ellie. Små blommor hade börjat växa i vägkanten och de plockade dem ivrigt. Solen sken och lufet var frisk och vårig. Gabbs hade sitt bruna hår samlat i en elegant uppsättning som var simpel men som vilade mot hennes axlar. De var snälla båda två. 
Jag var så otroligt glad att jag hade dem. Jag tänkte på hur annorlunda våran relation var från den med mina vänner i London. Efter att Paul åkte var det Gabbs och Ellie som hjälpte till att hålla ihop mig. 
 
 
Oj. Förlåt att denna blev kort för jag insåg just att jag måste jobba klart kapitlet i matteboken.
Förlåt!
/Blew_

Nytt i PPQ

Två nya våningar i PPQ med ännu mer av PPG's Autumn, Winter kollektion!
Väldigt classy och darkness i denna kollektionen. Jag gillar andra sidan mer tror jag, där de har lite färgklickar.
Gillar ni detta?
 
//LadyElvira99

-

 
 
Vilken tycker ni om mest?
Kläderna jag lånade kommer från Magiskakatten1, tack så mycket!
Säg till om ni är frivilliga utlånare!
 
/Blew_

Vi överväger att byta tillbaka.

Stardollzerosv eller StardollRebels?
  
pollcode.com free polls 

Någonting vi har märkt är att våra bloggläsare håller sig kvar på Stardollzerosv, och att några vägrar att komma hit. Haha!  Därför tänkte vi att vi kanske skulle byta tillbaka. Eller? 
Nyskapande eller nostalgiskt? 
Det är ert val! Bara att klicka i! ;)
 
Kram Rebels-teamet.

Berättelsen

 
Små bomber placerades i mitt huvud och exploderade i takt med mina snabba hjärtslagg.
Klumpen i halsen värkte och jag mådde illa.
Hur skulle jag kunna berätta för Emelie? Lilla vackra Emelie, så ung, så ovetande. Bomberna i mitt huvud fortsatte att explodera en efter en. Jag läste brevet ännu en gång, hoppandes att innehållet hade förändrats.
 
Innehållet var detsamma. Pappa var död. Jag kunde inte förstå det. Han var borta. Kvar fanns skalet. Det han hade funnits i. 
Tårar droppade ner på brevpappret. Pappa. Jag skulle aldrig få träffa honom igen.
Aldrig aldrig någonsin. Jag öppnade munnen och släppte ut ett litet ljud, en blandning av en snyftning och någonting annat ansträngt. Jag släppte brevet på golvet och slog armarna om mina ben. Våldsamma gråtningar skakade mig och jag kunde inte hjälpa att det var högljutt. 
Det var för mycket på en gång. Paul som skulle bli pilot, Gabbs som vägrade prata med mig. Alla bomber i London, den ständiga rädslan att någon av mina älskade skulle skadas.  
Jag ställde mig plötsligt upp. Jag behövde gå ut. Röra på mig, andas ordentligt. 
Jag drog på mig regnkappan, eftersom jag hann konstatera att det spöregnade.
Jag sprang ut och ignorerade Carolyn som kallt frågade var jag skulle. 
 
Utomhus var det rått. Regnet var tugnt och föll i stora klumpar som snabbt gjorde mina ben blöta. Mina tårar blandades med vattnet och ljudet av regnet som smattrade mot marken dämpade ljudet av min våldsamma gråt. 
Ångesten simmade omkring som ett moln i bröstet på mig, pressade mina kanter, mitt skal.
Den trängde upp genom halsen, fick mig att vilja skrika och göra mig så liten som möjligt på samma gång.
Jag sprang genom hela raden av hus och svängde sedan ner mot den lilla floden som rann ner genom staden. 
Regnet hade trängt in innanför kappan så jag var blöt ända in på skinnet.
Jag skakade av ryckningar och av köld. Men jag stannade inte utan jag fortsatte ner mor vattnet. 
 
Vattennivån var hög och floden simmade snabbt. Jag lutade mig mot metallräcket. Jag gömde ansiktet i händerna och fortsatte gråta. Mitt hår klistrade sig fast mot min hals.
-Sylvia!? Han kom springande mot mig.
Redan innan han var framme vände jag mig om. Paul skyndade sig fram och drog mig till sig.
Jag lät mig omfamnas. Hans långa armar omkring mig kändes tryggt. Det var första gången vi var såhär nära varandra, men det enda som fanns i mitt huvud var smärtan och den stora svarta pricken som dansade framför mina ögon. Paul började stryka mig över kinden. Han pratade inte och det kändes bra.
-Kom, vi måste gå in, du är alldeles stelfrusen. Sa han lågt och började leda mig över bron som tog oss över floden.
 
Början på slutet. Hehe, jag har lite ideer nu om vad som ska hända och hur det ska bli. 
Förlåt, jag har känt mig lite dålig angående berättelsen, eftersom den inte kommit på ett tag, men jag ska försöka skriva klart den nu. 
 
/Blew_
 

-

 
Kläder från NotASaint igen.
:-)
/Blew_
 

Ny Design

På senaste tiden har vi fått nya designs på stardoll. Idag har vi fått en till. Nämligen en kjol, för 11sd på sista sidan i Stardesign Mode.

Rätt snygg när man använder den faktiskt, lite formellt men jag gillar den.

Vad tycker ni om den nya kjolen?
 
//LadyElvira99

-

 
 
Tack till meloditjejen som lånade ut sina kläder! 
 
/Blew_

Nytt i Nelly

Nelly har släppt en ny kollektion.
Kollektionerna i Nelly brukar alltid vara mina favoriter i starplaza och detta är inget undantag!
Håller ni med mig?
 
(Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag.)
//LadyElvira99

-

 
 
Tack så mycket till Bea-613 som lånade ut sin garderob till detta inlägg!
 
/Blew_

300,000,000

 
 
 
 
 
 
 
En gift-o-meter har nu kommit på plats för firandet av 300,000,000 medlemmar. Vi har också fått 300sc och denna gratisoutfit. Jag måste säga att jag är ganska besviken. Förra gången ett sådant här friande skedde fick vi bland annat 100 stardollars, vilket såklart gjorde att man hoppades på att få minst 100 stardollars denna gång. 
Men det fick vi inte tyvärr. 
 
 
/Blew_

-

 
 
Tack till NotASaint som lånade ut sina kläder! 
 
 
/Blew_

Hmmm...

 
Nu blev jag nyfiken.....
 
 
/Blew_

Nytt i Bonjour Bizou!

Nytt har kommit till Bonjour Bizou!
Och äntligen är det vårtema, vilket måste betyda att våren ändå är på väg. 
Där jag bor ser det iallafall ut som november. 
 
 
 
Kjolen för starcoins var supersnygg tycker jag, vad tycker ni?
 
/Blew_

-

 
 
Kläderna är lånade av M-moa-a. Tack!
Jag tycker bäst om den i mitten. Vilken tycker ni blev finast? 
 
/Blew_
 

Oscarstema i Young Hollywood.

Nytt har kommit till Young Hollywood, som jag inte kunde hitta i "affärkatalogen".
Det kanske bara är jag som är o-observant. 
Temat var såklart Oscars, som var i förrgår? 
Hann ni köpa något innan de tog slut?
 
 
/Blew_

-

 
 
 
Kläderna kommer från Cool_Tea, tack för lånet!
Fler sånna här inlägg väntar på att bli publicerade. 
Jag hoppas att ni tycker om dem. :-) 
 
/Blew_

Jennifer Lawrence.

 
 
Jag försökte ju iallafall. 
 
 
Jag vet att det inte är särskilt likt Jennifer, men det var första gången jag försökte efterlikna någon såhär. 
Det var väldigt svårt måste jag säga och även att jag använde photoscape blev det inte jättelikt.
Jag får fortsätta att öva så kanske det blir likare i framtiden. 
Jag provade någonting nytt.
Jag ber om ursäkt, jag har inspirationsbrist.
Heh
 
/Blew_

-

 
Texten på tröjan i mitten kommer från Nirvanas sång Smells Like Teen Spirit. 
Nu vet du det. 
Kläderna kommer åter igen från LadyElvira99.
Jag vet inte vad jag ska döpa dessa inlägg haha. 
 
/Blew_
 

-

 
 
 
 
 
Tack LadyElvira99 för utlåning av kläder&garderob. :-) 
Jag hoppas att ni vill se fler av dessa inlägg för de är roliga att göra! 
 
Och angående berättelsen. Jag har ingen som helst aning om hur den ska fortsätta och jag känner mig helt oinspirerad till en bra fortsättning. Jag har fått lite dåligt samvete över det eftersom ni verkade tycka om den. 
Men för tillfället kommer ingen fortsättning, förlåt, förlåt!
Det känns fel att bara släppa den, men jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra med den.
Jag hoppas att ni förstår och accepterar det.
Ännu en gång, förlåt och tack för alla superfina kommentarer om hur bra den var! Det värmer. ♥♥♥
 
/Blew_ ♥♥
 

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0
Frangipani Flower