Dior Couture Tribute!

 
 
 
 
 
Jag hinner tydligen med ännu ett inlägg hehe, jag borde verkligen packa, men aja!
Ännu en Tribute-butik har kommit/uppdaterats. Har denna funnits förut? Eller är den ny? (Nu vet jag att den är ny, tack Lovisa!) Jag har ingen aning, noll koll hehe. Men jag tycker iallafall att kollektionen inte var särskilt speciell, inte min stil riktigt. 
Vad tycker ni? 
 
/Blew_

Jag skall resa härifrån ett tag.

 
 
 
Hej alla personer som läser detta. Imorgon, första juli åker jag flygplan till ett annat land för att stanna där i två veckor. Jag kommer alltså hem den femtonde juli. Jag ska fösöka slappna av och ha så kul som möjligt. Det enda jag lär sakna hemmifrån är katten och min gitarr, haha! 
Men nu vet ni det! Jag ska nog fixa något tidsinställt inlägg, men förvänta ingen större uppdatering från mitt håll. 
 
 
Adjö ♥ (for now)
 
/Blew_ 

Ramadan:

 
Hmm, jag besökte just Starplaza och så dök en nyckel upp till vänster på skärmen, tyvärr tänkte jag inte på att print-screena, men hursomhelst klickade jag på nyckeln och kom hit:
 
 
Detta är alltså det som Stardoll har ordnat inför Ramadan, åren innan har det väl varit en kalender? Med hur många dagar minns jag inte, men i år fick vi detta, som i jämförelse är lite mindre. För icke Superstars blir det tre gåvor. Den första gåvan är:
 
Jag tycker den var fin, man ska hänga den i taket antar jag.
Vad tycker ni om detta? 
 
/Blew_
 
 

Starcoin-outfits.

 
 
Tre starcoinoutfits: 
 
1. T-Shirt: Basics 40asc
Shorts: 50sc
Kängor: Fallen Angel 40sc
Strumpor (som knappt syns): It Girls 30sc
Keps: Rio 40sc
 
2. Tröja: It Girls 50sc
Shorts: It Girls 140sc
Strumpbyxor: Voile 30sc
Kängor: Fallen Angels 30sc
 
3. T-Shirt: 50sc
Shorts: Rio 50sc
Strumpor: It Girls 30sc
Skor: 40sc
 
/Blew_

Nytt i Windows On The World!

 
 
Som ni med största säkerhet radan har upptäckt har det kommit ännu mer nytt till Windows On The World, och nu för att uppmärksamma Ramadan. 
 
/Blew_

Nytt i StarDesign Hår!

 
 
Idag när jag loggade in möttes jag av denna! 
Så jag klickade på "Ta en titt" och kom till den nu uppdaterade stardesign hår:
 
 
Den första som heter Basic, är ju den gamla, och den nya finns under, och så lär det ju komma ännu en verision! Såhär ser den nyaste ut i jämförelse med den äldsta iallafall:
 
 
 
Precis som på den gamla kan man ändra hårfärg, men det har nu även kommit benor, och mycket mer realistiska hårdelar, som jag tycker var mycket mer välgjorda än de förra, och plus, de har samma pris som förut! Jag är väldigt nöjd med förbttringen och jag längtar tills nästa kommer ut!
Vad tycker ni?
 
/Blew_

Nytt i It Girls!

 
 
 
 
Det har som ni ser, kommit nytt till It Girls. Jag blev väldigt besviken över de två starcoin-sakerna som fanns. Jag tyckte inte om dem något vidare. Men några saker tyckte jag om och det är dessa:
 
 
 
De var både somriga, välgjorda, och min stil, så jag tyckte om dem. 
Var det något i denna kollektiopn som ni tyckte om? 
 
/Blew_

Juli Hot Buys


//LadyElvira99

Svitinspiration.

 
 
 
Under den tid jag är inloggad på Stardoll gör jag massor av olika saker, besöker chattrum, ändrar min medoll och svit väldigt ofta, tjänar starcoins och starpoints, men jag spenderar även min tid med att bara titta runt på andras sviter och dockor. Det ger mig inspiration och ideer till min egen medoll och svit. 
Här är några medolls och sviter som jag hittade av slumpen och som jag tyckte om, både på grund av svitens utseende och medollens stil. 
 
ElianaMirai:
 
 
 
Länken till hennes svit: http://www.stardoll.com/en/user/?id=181169029
 
Maggot4ever:
 
 
 
 
Florelsea1: 
 
 
 
Här  är länken till hans svit: http://www.stardoll.com/en/user/?id=243716280
 
 
/Blew_

Fendi Tribute!

 
 
 
 
 
Ännu en tribute-butik har kommit till Starplaza, men denna gång innehåller den bara accessoarer alltså, väskor, skor, armand osv . Jag tycker ingenting om denna, jag är totalt likgiltig, ni då? Vad tycker ni? 
 
/Blew_

Grattis på födelsedagen Lana Del Rey!

 
Idag fyller Lana Del Rey år, och jag publicerar detta då jag tycker om hennes musik. Jag har sett några intervjuver med henne och då har hon alltid verkat väldigt gullig och snäll. 
Hon har nyligen släppt ett nytt album som heter Ultraviolence, jag har hört några av sångerna, och av dem gillade jag Shades Of Cool mest. 
Så grattis till Lana, jag hoppas hon har en bra födelsedag. 
 
Gillar ni Lana Del Rey? Om ni gör det, vilken av alla hennes sånger gillar ni mest? 
 
/Blew_

Nytt i Epiphany!

 
 
 
Nytt i Epiphany. Om jag ska vara ärlig har jag aldrig gillat Epiphany särskilt mycket, allting har känts så "mycket" på något sett. Men jag tyckte iallafall att Asymmetrical Cascade Neckleace var ganska coolt. Många av sakerna kostar en hel del, och jag skulle nog inte köpa något även om jag hade stardollars nog. 
Tyckte ni om någon av smyckena? 
 
/Blew_
 

Starcoin-outfits.

 
 
Det var längesedan jag gjorde starcoin-outfits, och jag tänkte att det mesta jag publicerar är ju nyheter och det känns så otroligt tråkigt, så, jaa...
 
1. Skor: Millionaire Mansion Fashion 98sc
Shorts: It Girls 140sc
Väska: Museum Miles 75sc
Blus: Wild Candy 100sc
Väst: Velvet Orchid 128sc
Crop Top: Fallen Angel 120sc
 
2. Hatt: Millionaire Mansion Fashion 72sc
Klänning: Riviera 89sc
Kjol: Basics 55sc
Topp: Basics 38sc
Skor: Voile 73sc
 
3. Topp: Fallen Angel 67sc
Kjol: It Girls 40sc
Skor: Rio 30sc
Halsband: Fallen Angel 30sc
Armband: Voile 20sc
Örhängen: Original Future 40sc
 
Hehehuheh
:) 
 
/Blew_ 

Nytt i Callie's Picks - Print Perfect!

 
 
 
 
Kollektionen heter Print Perfect och består därför såklart av mycket mönster. 
Jag tycker om tre saker från denna kollektion lite extra och det var dessa: 
 
 
Vad tyckte ni? 
 
/Blew_
 
 

Nytt i Museum Mile!

 
 
 
 
Den nya kollektionen i Museum Mile heter Fashion Vs. Art. Det kanske är därför det är så blandat med både föremål och kläder? Hur som helst tyckte jag att fjärilsklänningen var häftig. Något annat som jag lade märke till var Keep Calm-skylten. Sådanna Keep Calm-skyltar kan man se på många håll nu för tiden. Originalskylten kom dock ut 1939 precis innan andra världskriget i England och gavs ut av regeringen, och texten på den löd "Keep calm and carry on" Syftet med den var ungefär, att om någonting inträffade (alltså krigsrelaterat) så skulle man hålla sig lugn och fortsätta med det man höll på med. 
 
Kollektionen var helt okej, jag tyckte om blommorna och de hängande sakerna i taket. Det mesta kan man inte köpa längre eftersom allting kom ut i begränsat antal. Hann i köpa något som vi ville ha?
 
/Blew_
 

Ska bort!

 
Jag ska till våran huvudstad en vecka och kommer då inte kunna blogga, så förvänta er inga inlägg ifrån min del under den tiden. Jag kanske kommer få tillgång till en dator när jag är borta för att kolla stardoll lite snabbt, men jag tror inte jag kommer kunna blogga något. Men vecka 26 kommer jag hem så...

..Vi ses då!

//LadyElvira99

Nytt i Starplaza: Fotbolls-VM!

 
 
 
 
 
 
Nu är det fotbolls-VM, och det har kommit fotbollskläder till Starplaza såklart, och Windows On The World är tillbaka! Jag tror dock att det bara ät tillfälligt, men vem vet? 
Jag är inte ett dugg insatt i fotbollen, men jag vet att Italien spelar mot England ikväll (min engelska pappa har koll), men annars har jag ingen aning.
Eftersom jag varken är insatt eller särskilt intresserad tänker jag inte köpa några av fotbollssakerna, men några av väskorna var fina.  
Ska, eller har ni tittat på några matcher? 
 
Jag tycker att fotboll är ett otroligt överbetalt arbete, och att istället för att ge fotbollspelare massiva mängder pengar borde man ge högre lön till tex lärare, och sjuksköterskor. 
Om man vrider på det ännu lite mer ser man ju också att fotboll är ett mansdominerat yrke där lönen är otroligt hög, medan lärare och sjuksköterskor är kvinnodominerade jobb som är underbetalade. 
Lärare och sjuksköterskor gör ju också mer för samhället än vad fotbollspelare gör.
 
Lite av mina åsikter.
 
:) 
 
/Blew_

Lite saker i Starplaza.

 
Som ni antagligen minns, så togs affären Tingeling bort från Starplaza för ett tag sedan. Dock finns en hel del från affären kvar, som man fortfarande kan köpa. Man kan hitta sakerna om man går till katalogen i Starplaza, går ner längst ner tills du hittar Tingeling. Det som finns kvar är: 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan finns det även en hel del andra affärer i katalgoen som intre finns vanligtvis: 
 
 
 
 
 
 
Ni kanske redan visste allt detta, hehe. 
 
/Blew_ 
 

The very best of Sephora!

 
 
Snart, snart kommer sminkbutiken Sephora till Starplaza under en begränsad tid med de bästa sminkprylarna utplockade! Längtar ni?
 
Uppdatering: 
 
 
 
Den (kollektionen alltså) har nu kommit! Jag tyckte mycket om läppstiften på sida två, och sakerna var inte sådär superduper dyra heller. Vad tycker ni? Passa på att köpa någonting om ni ska, affären finns ju bara under en begränsad tid!
 
/Blew_ 
 
 

Trevligt sommarlov & nytt i Rio!

 
 
 
 
En ny sommarkollektion har vi uppdaterats med. Jag känner mig, precis som med mycket annat, väldigt likgiltig inför denna kollektion. Men jag tyckte om hatten, som var den ena av två saker för starcoins.  
Så den köper jag, men hade ni tänkt att köpa någonting?
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Som ni kanske har märkt har jag varit otroligt seg med att uppdatera. Saker och ting är lite röriga nu, men det ska förhoppningsvis bli bättre nu när jag har tagit sommarlov. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan, men nu när det är sommar lär jag vara ute mer än vad jag är inne, och jag ska verkligen försöka att njuta av mitt välbehövda sommarlov!
Vad ska ni göra i sommar? Ska ni utomlands, eller ska ni stanna hemma och ta det lugnt? Jag ska iallafall på konsert och så ska jag til England under två veckor i juli.
Jag hoppas, hursomhelst, att ni har ett bra sommarlov med fina och snälla människor som ni tycker om, bra musik, och mycket kul.
 
 
 
/Blew_
 
 
 
 
 

Versace Tribute



Det börjar flyta på med Tribute affärerna, först YSL och nu Versace!
Jag hittar mycket tilltalande i denna kollektion actually, dock lite dyrt pris men så brukar det vara med hyllningsbutiker.


//LadyElvira99

Nytt i Mr.

Moderna, sommarplagg för herrdockorna på stardoll.
Själv favoriserar jag nog Batman skorna även fast jag själv inte kan ha dem, men dem var ett riktigt roligt inslag i kollektionen!
Vad tycker ni själva? Hade du köpt något om du varit kille, och för er killar, tänker ni köpa något?


//LadyElvira99

Gömd Butik, Dork Diaries

Nästan gratis kläder ifrån Dork Diaries.
Det dyraste plagget kostar nämligen 5sc..

Klicka HÄR för att få sakerna i provrummet!

 
//LadyElvira99

Nytt i Callie's Picks - Urban Legends

 
 
En ny kollektion av Callie's Picks har kommit som heter Urban Legends. Många av plaggen ser ut att komma från Fudge, som har varit borttagen ett tag. De saker som jag tyckte om mest och fastnade för var dessa: 
 
 
Förresten finns det plagg kvar från förra veckans kollektion i katalogen i Starplaza, så passa på att köpa någonting därifrån om ni inte har hunnit ännu.
Det är frivilligt såklart. 
 
 
 
 
/Blew_
 
 
 

Saint Laurent Paris Tribute

En sommar och vår kollektion med Saint Laurent Paris.
För mig var kollektionen inte så speciell. Jag gillar den mörkgröna kavajen på sida två och några andra småsaker, annars var det inget märkvärdigt.

Vad tyckte ni?
 
//LadyElvira99

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0
Frangipani Flower