Gott nytt år!

Nu, 05:14 åker jag, Blew_ hemifrån, och åker mot flygplatsen. 
 
Jag ville bara säga att det är lite typiskt att precis nu, när jag fått plats på bloggen, att jag ska åka iväg! Hehe
 
Men jag kommer ju tillbaka på fredag. Vill bara önska alla ett riktigt gott nytt år! 
 
 
 
Gör detta från telefonen, och när jag kommer hem kan jag göra bättre bilder, men aja. 
 
/Blew_


Blews första inlägg

Hej alla bloggläsare.
 
För ett tag sedan meddelade B.Lawless att hon sökte nya skribenter till bloggen, och jag blev antagen. Känner mig just nu lite nervös haha! 
Jag blev superglad förståts, och tänkte introducera mig själv: 
 
På stardoll heter jag Blew_.Jag är en tonårstjej som bor ute på landet, min bästa vän är min kolsvarta katt. På fritiden brukar jag rita, spela gitarr, läsa, och vara inne på Stardoll. Jag har en privat blogg, som innehåller mina åsikter, och om vad som händer med mig just nu. Det är ganska mycket, både åsikter, och om vad som händer. Vad den heter vill jag inte berätta ännu iallafall. Jag som person är antingen ganska tyst, eller pratig, beroende på vilka jag är med. 
 
Jag lyssnar också på mycket musik. Jag tycker mycket om Nirvana och Pearl Jam, och i sommar ska jag på Pearl Jams konsert.
 
Jag ska till London nu, och kommer hem på fredag..... Jag kommer nog att uppdatera någon gång tills dess :) 
 
Om ni undrar någonting om mig är det bara att kommentera! :) 
 
Kram & Gott nytt år /Blew_

Min IDÉ blev VERKLIGHET!

En dag för länge sedan fick jag en superidé och jag mejlade personalen om den och det lät som att de tyckte om den! Just nu sitter jag och letar efter bildbevis, men det kan ta ett tag. Kan inte hitta mejlet bland mina 30 sidor med meddelanden. Så egendomligt!
 
Vad gick idén ut på? 
Att välja ifrån ett urval bilder tagna utav Stardoll-medlemmarna, rösta och personen som får mest röster blir Top Photographer.
 
NU har Stardoll publicerat något liknande!Denna nya funktion heter The Vote och innebär att två bilder ska fightas emot varandra, genom att få flest röster! Därmed skulle jag kunna påstå att The Vote är baserat på min lilla idé, fast med en annan touch. 
Jag säger inte att jag har rätt men det här är helt fantastiskt, ju! 
B.Lawless

Rebels söker nya SKRIBENTER!

Hejsan, jag är så stolt över er! Att ni fortsätter att läsa bloggen även fast ingen uppdaterar för tillfället. Jag har haft det fullt upp i mitt liv just nu, både i verkligenheten och faktiskt virtuellt. Har en massa projekt, ska börja sälja min konst på tygkassar och försöka bli entreprenör! Just nu ser min framtid ganska ljus ut, jag brukar vara bra på att bedöma sånt. Haha. 
 
Just nu söker Stardoll Rebels nya skribenter! Vi letar efter någon uthållig som vill uppdatera bloggen då vår lust har dött ut. Jag skrev konstant i mer än ett år här, och det har varit så roligt och inspirerande! Har träffat så många fina vänner, som RosaSmurf, elle__1998, Melooon1 och lady-louie. Har även haft kontakt med flera underbara personer, och jag är så lycklig över att jag fått träffa er virtuellt. 
 
Här kommer en mall ni kan få gå efter! 
 
Namn på Stardoll: 
Vad du vill skriva om:
Meriter (vad du jobbat med innan, om du tex bloggat, har någon speciell talang på stardoll osv): 
Vilka bildprogram du kan hantera: 
 
Tack så hemskt mycket till er som ansöker! 
Kram B.Lawless ♥

Latmask upd; Klicka för gamla gratis saker! ♥
bloglovin

RSS 2.0
Frangipani Flower